Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Opel Mokka-e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Opel Mokka-e? Als je een laadpaal thuis laat zetten om je Opel Mokka-e zo zuinig en eenvoudig mogelijk op te laden ,dan wil je dat jouw wallbox beantwoordt aan deze eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het beste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet of er een overschot van energie beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit zal gebruiken om jouw Opel Mokka-e op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om je bestaande Opel Mokka-e op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende lader voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van lader te veranderen als je een nieuwe elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je al meteen je Opel Mokka-e opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle modellen van Opel Mokka-e!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Opel Mokka-e

De go-e lader Gemini flex is een hoogontwikkelde laadpaal die ontwikkeld is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Opel Mokka-e en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het gros van Opel Mokka-e rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de gelegenheid tot laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een laadpaal die in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd simpel en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met je Opel Mokka-e en het laadproces start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval compleet uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Opel Mokka-e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te reduceren wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Opel Mokka-e overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Opel Mokka-e

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.