Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Opel Grandland PHEV 300?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Opel Grandland PHEV 300? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Opel Grandland PHEV 300 zo kostenbesparend en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw wallbox beantwoordt aan enkele eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het gunstigste tarief, de oplader weet op welk tijdstip hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet of er een teveel aan stroom aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van die overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij alleen deze elektriciteit zal gebruiken om je Opel Grandland PHEV 300 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om jouw bestaande Opel Grandland PHEV 300 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede wallbox voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van wallbox te wisselen op het moment dat je een nieuwe elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd je Opel Grandland PHEV 300 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 verkozen tot beste oplader op de markt voor alle auto’s van Opel Grandland PHEV 300!

go-e wallbox Gemini Flex voor Opel Grandland PHEV 300

De go-e oplader Gemini flex is een gesofisticeerde oplader die gemaakt is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Opel Grandland PHEV 300 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt verrijkt met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het overgrote deel Opel Grandland PHEV 300 chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd voorhanden is. En precies hiervoor is de go-e lader Gemini flex een laadpaal welke in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw Opel Grandland PHEV 300 en het laadproces begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Wagens: De go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Opel Grandland PHEV 300 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen automatisch te verlagen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Opel Grandland PHEV 300 overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks welk stopcontact er op dat moment voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Opel Grandland PHEV 300

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.