Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Opel Grandland PHEV 225?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Opel Grandland PHEV 225? Als je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Opel Grandland PHEV 225 zo gunstig en eenvoudig mogelijk te laden, dan wens je dat je oplader voldoet aan de volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het beste tarief, de lader weet tijdens welke periodes hij moet veranderen tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw auto steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet wanneer er een overschot van energie verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij alleen die energie zal gebruiken om jouw Opel Grandland PHEV 225 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je huidige Opel Grandland PHEV 225 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende oplader voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van lader te veranderen indien je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je steeds je Opel Grandland PHEV 225 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle modellen van Opel Grandland PHEV 225!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Opel Grandland PHEV 225

De go-e oplader Gemini flex is een hoogontwikkelde oplader die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Opel Grandland PHEV 225 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met verschillende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het overgrote deel Opel Grandland PHEV 225 bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de keuze om op te laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is deze go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal die in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Opel Grandland PHEV 225 en het laden start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Auto’s: De go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomstoring geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Opel Grandland PHEV 225 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Opel Grandland PHEV 225 overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Opel Grandland PHEV 225

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.