Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Opel Corsa Electric?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Opel Corsa Electric? Als je een laadpaal thuis laat plaatsen om je Opel Corsa Electric zo zuinig en simpel mogelijk op te laden ,dan wens je dat je laadpaal tegemoet komt aan de volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het gunstigste tarief, de wallbox weet wanneer hij moet veranderen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet als er een teveel aan energie verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige energie terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen die energie gebruikt om je Opel Corsa Electric op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om je bestaande Opel Corsa Electric te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende lader voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te wisselen op het moment dat je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je altijd je Opel Corsa Electric opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van Opel Corsa Electric!

go-e wallbox Gemini Flex voor Opel Corsa Electric

De go-e lader Gemini flex is een innovatieve oplader die bedacht is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Opel Corsa Electric en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met verschillende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het overgrote deel Opel Corsa Electric chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de kans om op te laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is onze go-e wallbox Gemini flex een oplader welke in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Steeds probleemloos en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw Opel Corsa Electric en het laadproces begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: De go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Opel Corsa Electric nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te verminderen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Opel Corsa Electric overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Opel Corsa Electric

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.