Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Opel Astra PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Opel Astra PHEV? Als je een laadpaal thuis laat plaatsen om je Opel Astra PHEV zo winstgevend en makkelijk mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw oplader tegemoet komt aan onderstaande voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het zuinigste tarief, de lader weet wanneer hij moet veranderen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet wanneer er een overschot van energie aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige stroom terug naar het net te sturen, gaat de controller zorgen dat hij uitsluitend die energie zal gebruiken om je Opel Astra PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om jouw huidige Opel Astra PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede wallbox voor jouw elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo moet je binnen enkele jaren niet van lader te veranderen op het moment dat je een nieuwe elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Opel Astra PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van Opel Astra PHEV!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Opel Astra PHEV

De go-e laadpaal Gemini flex is een gevorderde oplader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Opel Astra PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met verscheidene nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het gros van Opel Astra PHEV rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de kans tot laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is de go-e wallbox Gemini flex een lader die in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal eenvoudig en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw Opel Astra PHEV en het laden begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Auto’s: De go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Opel Astra PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Opel Astra PHEV overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks welk stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Opel Astra PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.