Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Opel Astra Electric?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Opel Astra Electric? Als je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Opel Astra Electric zo kostenbesparend en snel mogelijk te laden ,dan wens je dat je oplader voldoet aan volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het zuinigste tarief, de lader weet op welk moment hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je wallbox weet als er een overschot van elektriciteit beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige energie terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen die energie gebruikt om jouw Opel Astra Electric te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je huidige Opel Astra Electric op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede oplader voor je elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van laadpaal te wisselen op het moment dat je een nieuwe auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Opel Astra Electric opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste oplader op de markt voor alle wagens van Opel Astra Electric!

go-e lader Gemini Flex voor Opel Astra Electric

De go-e wallbox Gemini flex is een hoogontwikkelde oplader die bedacht is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Opel Astra Electric en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Opel Astra Electric chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is de go-e lader Gemini flex een wallbox die in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds eenvoudig en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Opel Astra Electric en het laadproces start vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Auto’s: Onze go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Opel Astra Electric nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te verkleinen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Opel Astra Electric overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Opel Astra Electric

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.