Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Opel Astra Break PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Opel Astra Break PHEV? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je Opel Astra Break PHEV zo voordelig en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw laadpaal beantwoordt aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het voordeligste tarief, hij weet tijdens welke periodes hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet wanneer er een overschot van stroom aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter deze elektriciteit zal gebruiken om je Opel Astra Break PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw huidige Opel Astra Break PHEV op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve wallbox voor je elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te veranderen indien je een nieuwe auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Opel Astra Break PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle wagens van Opel Astra Break PHEV!

go-e wallbox Gemini Flex voor Opel Astra Break PHEV

De go-e wallbox Gemini flex is een hoogontwikkelde wallbox die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Opel Astra Break PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het gros van Opel Astra Break PHEV bestuurders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd present is. En net voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een oplader die in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan elk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met jouw Opel Astra Break PHEV en het laden begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne compleet uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Opel Astra Break PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te verlagen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Opel Astra Break PHEV overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Opel Astra Break PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.