Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Nissan X-Trail Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Nissan X-Trail Hybrid? Als je thuis een laadpaal laat zetten om je Nissan X-Trail Hybrid zo rendabel en eenvoudig mogelijk te laden, dan wens je dat je oplader voldoet aan volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het voordeligste tarief, hij weet wanneer hij moet overstappen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet wanneer er een teveel aan energie is van je zonnepanelen. In plaats van die overtollige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij louter die stroom gebruikt om jouw Nissan X-Trail Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw huidige Nissan X-Trail Hybrid op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare laadpaal voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van oplader te veranderen indien je een andere wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Nissan X-Trail Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle auto’s van Nissan X-Trail Hybrid!

go-e Oplader Gemini Flex voor Nissan X-Trail Hybrid

De go-e wallbox Gemini flex is een hoogontwikkelde laadpaal die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Nissan X-Trail Hybrid en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meeste Nissan X-Trail Hybrid bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de gelegenheid tot laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is onze go-e lader Gemini flex een laadpaal die in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal probleemloos en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je Nissan X-Trail Hybrid en het laden start vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Nissan X-Trail Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Nissan X-Trail Hybrid overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Nissan X-Trail Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.