Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Nissan Qashqai Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Nissan Qashqai Hybrid? Als je een laadpaal thuis wenst te plaatsen om je Nissan Qashqai Hybrid zo rendabel en snel mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw oplader tegemoet komt aan enkele voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het voordeligste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet wisselen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet of er een teveel aan elektriciteit beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij uitsluitend die elektriciteit zal gebruiken om jouw Nissan Qashqai Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om jouw huidige Nissan Qashqai Hybrid op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van lader te wisselen als je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je altijd je Nissan Qashqai Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste oplader op de markt voor alle modellen van Nissan Qashqai Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Nissan Qashqai Hybrid

De go-e wallbox Gemini flex is een innovatieve wallbox die gecreëerd is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Nissan Qashqai Hybrid en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de grootste groep Nissan Qashqai Hybrid bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd present is. En net hiervoor is onze go-e oplader Gemini flex een wallbox welke in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds makkelijk en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw Nissan Qashqai Hybrid en het laden start automatisch.

✅ Passend op Alle Auto’s: De go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Nissan Qashqai Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te verminderen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Nissan Qashqai Hybrid overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Nissan Qashqai Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.