Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Nissan Leaf?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Nissan Leaf? Als je bij je thuis een laadpaal wil zetten om je Nissan Leaf zo zuinig en makkelijk mogelijk te laden ,dan wens je dat je laadpaal beantwoordt aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het voordeligste tarief, de oplader weet tijdens welke periodes hij moet omschakelen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw wagen voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je lader weet of er overtollige energie verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overtollige energie terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij alleen deze elektriciteit gebruikt om je Nissan Leaf te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw huidige Nissan Leaf op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve laadpaal voor je elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van oplader te veranderen zodra je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je altijd je Nissan Leaf opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot beste wallbox op de markt voor alle auto’s van Nissan Leaf!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Nissan Leaf

De go-e oplader Gemini flex is een gesofisticeerde lader die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Nissan Leaf en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het gros van Nissan Leaf chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de keuze om op te laden niet altijd present is. En precies hiervoor is deze go-e laadpaal Gemini flex een lader welke in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan eender welk stopcontact thuis of op reis.

Steeds makkelijk en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Nissan Leaf en het laden begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Nissan Leaf nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te verlagen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Nissan Leaf overal en altijd laden! De set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Nissan Leaf

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.