Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Nissan Juke Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Nissan Juke Hybrid? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Nissan Juke Hybrid zo rendabel en makkelijk mogelijk te laden, dan wens je dat je wallbox voldoet aan volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het gunstigste tarief, de lader weet wanneer hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet of er een teveel aan elektriciteit beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige stroom terug naar het net te sturen, gaat de controller zorgen dat hij alleen deze stroom zal gebruiken om je Nissan Juke Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om je bestaande Nissan Juke Hybrid op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte laadpaal voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te wisselen indien je een andere auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen je Nissan Juke Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste oplader op de markt voor alle modellen van Nissan Juke Hybrid!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Nissan Juke Hybrid

De go-e oplader Gemini flex is een innovatieve wallbox die bedacht is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Nissan Juke Hybrid en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met verschillende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het overgrote deel Nissan Juke Hybrid rijders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de kans om op te laden niet altijd voorhanden is. En exact hiervoor is onze go-e oplader Gemini flex een lader welke in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds probleemloos en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met je Nissan Juke Hybrid en het laden begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Wagens: De go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een blackout compleet uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Nissan Juke Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te verminderen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Nissan Juke Hybrid overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Nissan Juke Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.