Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Nissan Ariya?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Nissan Ariya? Als je bij je thuis een laadpaal laat zetten om je Nissan Ariya zo gunstig en snel mogelijk op te laden ,dan wil je dat jouw wallbox tegemoet komt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het voordeligste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet wanneer er resterende elektriciteit verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die overtollige stroom terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel die energie zal gebruiken om je Nissan Ariya te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om je bestaande Nissan Ariya te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende wallbox voor je elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van wallbox te wisselen zodra je een nieuwe elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Nissan Ariya opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot beste laadpaal op de markt voor alle modellen van Nissan Ariya!

go-e wallbox Gemini Flex voor Nissan Ariya

De go-e lader Gemini flex is een gevorderde laadpaal die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Nissan Ariya en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt verrijkt met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meeste Nissan Ariya rijders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de kans tot laden niet altijd present is. En precies hiervoor is deze go-e oplader Gemini flex een lader die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Nissan Ariya en het laden begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Auto’s: De go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Nissan Ariya nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te verminderen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Nissan Ariya overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Nissan Ariya

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.