Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een NIO ET7?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je NIO ET7? Als je een laadpaal thuis wenst te zetten om je NIO ET7 zo zuinig en simpel mogelijk te laden ,dan wil je dat je laadpaal tegemoet komt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het beste tarief, hij weet tijdens welke periodes hij moet omschakelen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je lader weet wanneer er overtollige stroom voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige stroom terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij louter die stroom zal gebruiken om jouw NIO ET7 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om jouw huidige NIO ET7 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte laadpaal voor jouw elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van wallbox te wisselen wanneer je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je altijd je NIO ET7 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot beste wallbox op de markt voor alle modellen van NIO ET7!

go-e wallbox Gemini Flex voor NIO ET7

De go-e lader Gemini flex is een vooruitstrevende wallbox die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van NIO ET7 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het gros van NIO ET7 rijders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd beschikbaar is. En precies hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een oplader die in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan eender welk stopcontact thuis of op reis.

Steeds simpel en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je NIO ET7 en het laden begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Wagens: De go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw NIO ET7 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw NIO ET7 overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor NIO ET7

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.