Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een NIO ET5?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je NIO ET5? Als je een laadpaal thuis laat plaatsen om je NIO ET5 zo rendabel en simpel mogelijk te laden ,dan wens je dat je laadpaal beantwoordt aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het zuinigste tarief, de oplader weet tijdens welke periodes hij moet veranderen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet wanneer er een overschot van energie verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige stroom terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel die elektriciteit gebruikt om jouw NIO ET5 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om je bestaande NIO ET5 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van oplader te veranderen als je een nieuwe wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw NIO ET5 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot beste laadpaal op de markt voor alle modellen van NIO ET5!

go-e wallbox Gemini Flex voor NIO ET5

De go-e oplader Gemini flex is een innovatieve wallbox die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van NIO ET5 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meerderheid van NIO ET5 chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de optie tot laden niet altijd aanwezig is. En exact hiervoor is onze go-e oplader Gemini flex een laadpaal die in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact thuis of op reis.

Overal probleemloos en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je NIO ET5 en het laadproces start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s: De go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw NIO ET5 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen automatisch te verlagen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw NIO ET5 overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor drie diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kunt u uw elektrische auto altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor NIO ET5

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.