Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een NIO EL7?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je NIO EL7? Als je thuis een laadpaal wil installeren om je NIO EL7 zo kostenbesparend en eenvoudig mogelijk te laden ,dan wens je dat je wallbox voldoet aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het zuinigste tarief, de lader weet tijdens welke periodes hij moet omschakelen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet of er resterende elektriciteit aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de controller zorgen dat hij uitsluitend deze stroom gebruikt om je NIO EL7 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om jouw bestaande NIO EL7 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve wallbox voor jouw elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo dien je binnen verscheidene jaren niet van wallbox te wisselen indien je een nieuwe elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd je NIO EL7 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van NIO EL7!

go-e laadpaal Gemini Flex voor NIO EL7

De go-e laadpaal Gemini flex is een geperfectioneerde lader die ontwikkeld is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van NIO EL7 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het merendeel NIO EL7 eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de kans tot laden niet altijd present is. En exact hiervoor is onze go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal simpel en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw NIO EL7 en het laadproces begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Voertuigen: De go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomstoring totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw NIO EL7 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te verlagen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw NIO EL7 overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment voorzien is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor NIO EL7

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.