Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een NIO EL6?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw NIO EL6? Als je een laadpaal thuis laat zetten om je NIO EL6 zo zuinig en snel mogelijk op te laden ,dan wil je dat je laadpaal voldoet aan deze eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het gunstigste tarief, de wallbox weet tijdens welke periodes hij moet overstappen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw wagen voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet of er resterende elektriciteit beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige stroom terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit zal gebruiken om je NIO EL6 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om jouw bestaande NIO EL6 op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare laadpaal voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van oplader te veranderen als je een andere wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd jouw NIO EL6 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle wagens van NIO EL6!

go-e lader Gemini Flex voor NIO EL6

De go-e wallbox Gemini flex is een innovatieve wallbox die ontwikkeld is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van NIO EL6 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de grootste groep NIO EL6 rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de optie tot laden niet altijd present is. En precies hiervoor is deze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox die in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je NIO EL6 en het laden start vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw NIO EL6 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw NIO EL6 overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor NIO EL6

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.