Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mini Countryman SE?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mini Countryman SE? Als je bij je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Mini Countryman SE zo zuinig en eenvoudig mogelijk op te laden ,dan wens je dat je oplader beantwoordt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het voordeligste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet overstappen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw voertuig altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je wallbox weet wanneer er een overschot van energie is van je zonnepanelen. In plaats van deze overtollige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij enkel deze energie gebruikt om je Mini Countryman SE te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw huidige Mini Countryman SE te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende laadpaal voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen een aantal jaren niet van laadpaal te veranderen indien je een andere elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal meenemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Mini Countryman SE opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle modellen van Mini Countryman SE!

go-e wallbox Gemini Flex voor Mini Countryman SE

De go-e laadpaal Gemini flex is een hoogontwikkelde lader die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Mini Countryman SE en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meeste Mini Countryman SE rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de optie om op te laden niet altijd beschikbaar is. En exact hiervoor is deze go-e lader Gemini flex een wallbox die in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds makkelijk en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Mini Countryman SE en het laadproces start automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mini Countryman SE nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Mini Countryman SE overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mini Countryman SE

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.