Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mini Countryman E?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mini Countryman E? Als je thuis een laadpaal laat plaatsen om je Mini Countryman E zo zuinig en makkelijk mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw laadpaal beantwoordt aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het gunstigste tarief, de wallbox weet op welk tijdstip hij moet omschakelen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet of er een teveel aan stroom aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende energie terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze stroom gebruikt om je Mini Countryman E op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om je huidige Mini Countryman E op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen een aantal jaren niet van wallbox te veranderen als je een andere elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Mini Countryman E opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle modellen van Mini Countryman E!

go-e lader Gemini Flex voor Mini Countryman E

De go-e oplader Gemini flex is een gesofisticeerde laadpaal die bedacht is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mini Countryman E en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het gros van Mini Countryman E rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de keuze om op te laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is de go-e lader Gemini flex een laadpaal welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Mini Countryman E en het laadproces start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Wagens: Onze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mini Countryman E nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te verminderen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Mini Countryman E overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er op dat moment voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mini Countryman E

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.