Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mini Cooper SE?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mini Cooper SE? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je Mini Cooper SE zo winstgevend en makkelijk mogelijk op te laden ,dan wens je dat je wallbox voldoet aan onderstaande criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het voordeligste tarief, de laadpaal weet op welk moment hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet of er een teveel aan elektriciteit aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van de overtollige stroom terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen deze elektriciteit zal gebruiken om je Mini Cooper SE op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw huidige Mini Cooper SE te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede lader voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van wallbox te veranderen op het moment dat je een nieuwe elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je al meteen je Mini Cooper SE opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 verkozen tot beste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Mini Cooper SE!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mini Cooper SE

De go-e laadpaal Gemini flex is een hoogontwikkelde wallbox die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Mini Cooper SE en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het merendeel Mini Cooper SE bestuurders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de kans tot laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is de go-e lader Gemini flex een wallbox welke in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan eender welk stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds simpel en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Mini Cooper SE en het laadproces start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Wagens: Onze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Mini Cooper SE nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verminderen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Mini Cooper SE overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mini Cooper SE

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.