Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mini Cooper E?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mini Cooper E? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je Mini Cooper E zo winstgevend en makkelijk mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw laadpaal voldoet aan enkele condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het beste tarief, hij weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw voertuig altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet als er resterende stroom verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige stroom terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen deze energie gebruikt om je Mini Cooper E op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je huidige Mini Cooper E te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede laadpaal voor jouw elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo dien je binnen enkele jaren niet van oplader te wisselen zodra je een andere wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Mini Cooper E opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 bekroond tot beste wallbox op de markt voor alle modellen van Mini Cooper E!

go-e lader Gemini Flex voor Mini Cooper E

De go-e wallbox Gemini flex is een geavanceerde wallbox die ontwikkeld is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Mini Cooper E en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met verschillende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het overgrote deel Mini Cooper E rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de kans tot laden niet altijd beschikbaar is. En precies hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een oplader welke in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan eender welk stopcontact thuis of op reis.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Mini Cooper E en het laden begint automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mini Cooper E nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verkleinen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Mini Cooper E overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mini Cooper E

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.