Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mini Aceman SE?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mini Aceman SE? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Mini Aceman SE zo zuinig en makkelijk mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw laadpaal beantwoordt aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het beste tarief, de oplader weet wanneer hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet wanneer er resterende elektriciteit verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die overtollige energie terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij louter die stroom gebruikt om jouw Mini Aceman SE te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw huidige Mini Aceman SE op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende lader voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van oplader te wisselen als je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Mini Aceman SE opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste wallbox op de markt voor alle auto’s van Mini Aceman SE!

go-e Oplader Gemini Flex voor Mini Aceman SE

De go-e oplader Gemini flex is een hoogontwikkelde lader die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mini Aceman SE en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meeste Mini Aceman SE chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de optie tot laden niet altijd voorhanden is. En net voor deze reden is deze go-e lader Gemini flex een lader welke in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Overal simpel en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Mini Aceman SE en het laadproces start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout compleet uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mini Aceman SE nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

De go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Mini Aceman SE overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er op die plaats beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mini Aceman SE

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.