Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mini Aceman E?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mini Aceman E? Als je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Mini Aceman E zo kostenbesparend en eenvoudig mogelijk op te laden ,dan wens je dat je lader voldoet aan de volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het gunstigste tarief, de wallbox weet op welk tijdstip hij moet overstappen tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw voertuig voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet als er een teveel aan elektriciteit is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige stroom terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter die stroom gebruikt om jouw Mini Aceman E te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om je bestaande Mini Aceman E te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare oplader voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van wallbox te veranderen op het moment dat je een andere auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Mini Aceman E opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van Mini Aceman E!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mini Aceman E

De go-e laadpaal Gemini flex is een innovatieve wallbox die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Mini Aceman E en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het merendeel Mini Aceman E chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de optie tot laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is onze go-e lader Gemini flex een laadpaal welke in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan eender welk stopcontact thuis of op reis.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je Mini Aceman E en het laadproces start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Voertuigen: De go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mini Aceman E nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verlagen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Mini Aceman E overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mini Aceman E

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.