Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een MG ZS EV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw MG ZS EV? Als je een laadpaal thuis laat installeren om je MG ZS EV zo zuinig en simpel mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw oplader beantwoordt aan enkele criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het zuinigste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je lader weet of er overtollige elektriciteit aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van de overtollige stroom terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij enkel deze stroom gebruikt om je MG ZS EV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om jouw bestaande MG ZS EV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen een aantal jaren niet van laadpaal te veranderen wanneer je een andere elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw MG ZS EV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van MG ZS EV!

go-e Oplader Gemini Flex voor MG ZS EV

De go-e oplader Gemini flex is een geavanceerde lader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van MG ZS EV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep MG ZS EV bestuurders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de kans tot laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is de go-e wallbox Gemini flex een lader welke in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw MG ZS EV en het laadproces begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Auto’s: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking volledig uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw MG ZS EV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te reduceren wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw MG ZS EV overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor MG ZS EV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.