Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een MG MG5 Electric?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw MG MG5 Electric? Als je thuis een laadpaal wenst te zetten om je MG MG5 Electric zo gunstig en snel mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw wallbox tegemoet komt aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het gunstigste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet omschakelen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet of er een overschot van stroom voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij louter die stroom gebruikt om je MG MG5 Electric op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om je bestaande MG MG5 Electric te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede oplader voor je elektrische auto is passend voor alle merken. Zo dien je binnen verscheidene jaren niet van oplader te wisselen indien je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je MG MG5 Electric opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle modellen van MG MG5 Electric!

go-e wallbox Gemini Flex voor MG MG5 Electric

De go-e wallbox Gemini flex is een gevorderde oplader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van MG MG5 Electric en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt verrijkt met meerdere nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het gros van MG MG5 Electric bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een laadpaal die in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Altijd probleemloos en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je MG MG5 Electric en het laadproces start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Wagens: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw MG MG5 Electric nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te verminderen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw MG MG5 Electric overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er op die plaats beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor MG MG5 Electric

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.