Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een MG MG4 Electric?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je MG MG4 Electric? Als je thuis een laadpaal laat plaatsen om je MG MG4 Electric zo gunstig en simpel mogelijk op te laden ,dan wens je dat je wallbox voldoet aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het zuinigste tarief, de lader weet wanneer hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je lader weet als er een teveel aan stroom aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige stroom terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel die stroom gebruikt om jouw MG MG4 Electric te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om jouw bestaande MG MG4 Electric te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van wallbox te wisselen indien je een nieuwe auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je altijd jouw MG MG4 Electric opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle auto’s van MG MG4 Electric!

go-e lader Gemini Flex voor MG MG4 Electric

De go-e lader Gemini flex is een hoogontwikkelde lader die gecreëerd is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van MG MG4 Electric en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt verrijkt met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het overgrote deel MG MG4 Electric chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de optie tot laden niet altijd aanwezig is. En exact hiervoor is de go-e oplader Gemini flex een oplader die in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd simpel en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met jouw MG MG4 Electric en het laadproces begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Voertuigen: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw MG MG4 Electric nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw MG MG4 Electric overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor MG MG4 Electric

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.