Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een MG Marvel R?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw MG Marvel R? Als je bij je thuis een laadpaal wil zetten om je MG Marvel R zo kostenbesparend en simpel mogelijk op te laden ,dan wil je dat je lader voldoet aan onderstaande criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het beste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet veranderen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet als er resterende elektriciteit is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende energie terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen deze elektriciteit zal gebruiken om je MG Marvel R op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om jouw bestaande MG Marvel R op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede wallbox voor je elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van lader te wisselen indien je een andere elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw MG Marvel R opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste lader op de markt voor alle modellen van MG Marvel R!

go-e laadpaal Gemini Flex voor MG Marvel R

De go-e laadpaal Gemini flex is een gevorderde wallbox die gecreëerd is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van MG Marvel R en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meeste MG Marvel R rijders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is de go-e lader Gemini flex een lader die in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds simpel en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw MG Marvel R en het laadproces begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: Onze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw MG Marvel R nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw MG Marvel R overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor MG Marvel R

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.