Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een MG EHS?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je MG EHS? Als je een laadpaal thuis laat plaatsen om je MG EHS zo kostenbesparend en eenvoudig mogelijk te laden, dan wil je dat je wallbox beantwoordt aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het voordeligste tarief, de lader weet op welk moment hij moet wisselen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je lader weet of er een teveel aan energie verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige energie terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter deze elektriciteit zal gebruiken om je MG EHS te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw bestaande MG EHS op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede laadpaal voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van wallbox te wisselen op het moment dat je een andere wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je altijd je MG EHS opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van MG EHS!

go-e lader Gemini Flex voor MG EHS

De go-e lader Gemini flex is een geavanceerde lader die bedacht is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van MG EHS en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep MG EHS rijders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de keuze tot laden niet altijd aanwezig is. En precies hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een lader welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je MG EHS en het laadproces start automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: Deze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomstoring geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw MG EHS nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te verlagen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw MG EHS overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er voorhanden is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor MG EHS

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.