Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes S 580e L 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes S 580e L 4Matic? Als je thuis een laadpaal laat zetten om je Mercedes S 580e L 4Matic zo voordelig en makkelijk mogelijk te laden, dan wens je dat jouw laadpaal voldoet aan enkele voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het voordeligste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet veranderen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet als er resterende elektriciteit verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die overtollige stroom terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel die energie gebruikt om jouw Mercedes S 580e L 4Matic op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om je huidige Mercedes S 580e L 4Matic te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte wallbox voor je elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van wallbox te wisselen indien je een andere elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Mercedes S 580e L 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot beste wallbox op de markt voor alle wagens van Mercedes S 580e L 4Matic!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes S 580e L 4Matic

De go-e laadpaal Gemini flex is een vooruitstrevende wallbox die bedacht is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Mercedes S 580e L 4Matic en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meeste Mercedes S 580e L 4Matic rijders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de kans om op te laden niet altijd present is. En net voor deze reden is de go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Mercedes S 580e L 4Matic en het laadproces start automatisch.

✅ Passend op Alle Auto’s: Deze go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes S 580e L 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Mercedes S 580e L 4Matic overal en altijd laden! De set bevat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes S 580e L 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.