Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes S 580e 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes S 580e 4Matic? Als je bij je thuis een laadpaal laat zetten om je Mercedes S 580e 4Matic zo zuinig en simpel mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw oplader beantwoordt aan enkele voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het zuinigste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet wisselen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet of er een overschot van stroom voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende energie terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter die elektriciteit gebruikt om je Mercedes S 580e 4Matic op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om jouw huidige Mercedes S 580e 4Matic op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare laadpaal voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van oplader te wisselen indien je een nieuwe auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Mercedes S 580e 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 bekroond tot beste wallbox op de markt voor alle auto’s van Mercedes S 580e 4Matic!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes S 580e 4Matic

De go-e laadpaal Gemini flex is een gevorderde lader die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Mercedes S 580e 4Matic en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met verschillende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het gros van Mercedes S 580e 4Matic eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de keuze om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is onze go-e laadpaal Gemini flex een oplader welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw Mercedes S 580e 4Matic en het laadproces start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Voertuigen: Onze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een blackout totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes S 580e 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te reduceren wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Mercedes S 580e 4Matic overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes S 580e 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.