Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes S 450e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes S 450e? Als je bij je thuis een laadpaal wil installeren om je Mercedes S 450e zo rendabel en makkelijk mogelijk op te laden, dan wens je dat je laadpaal beantwoordt aan deze criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het zuinigste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet als er resterende energie is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige stroom terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij enkel deze elektriciteit gebruikt om je Mercedes S 450e te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om je bestaande Mercedes S 450e op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede laadpaal voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen een aantal jaren niet van lader te veranderen als je een andere wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Mercedes S 450e opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot beste oplader op de markt voor alle auto’s van Mercedes S 450e!

go-e wallbox Gemini Flex voor Mercedes S 450e

De go-e oplader Gemini flex is een geavanceerde oplader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Mercedes S 450e en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de grootste groep Mercedes S 450e bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de keuze tot laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is de go-e oplader Gemini flex een lader welke in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal simpel en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je Mercedes S 450e en het laadproces begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Mercedes S 450e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

De go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Mercedes S 450e overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes S 450e

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.