Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes S 450e L?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes S 450e L? Als je bij je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Mercedes S 450e L zo rendabel en eenvoudig mogelijk te laden, dan wil je dat jouw lader beantwoordt aan volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het voordeligste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet wanneer er een teveel aan elektriciteit aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij louter die elektriciteit zal gebruiken om jouw Mercedes S 450e L op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om je bestaande Mercedes S 450e L te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve laadpaal voor jouw elektrische auto is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van lader te veranderen op het moment dat je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je al meteen je Mercedes S 450e L opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle modellen van Mercedes S 450e L!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes S 450e L

De go-e oplader Gemini flex is een innovatieve laadpaal die bedacht is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mercedes S 450e L en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met verschillende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de grootste groep Mercedes S 450e L bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de kans om op te laden niet altijd voorhanden is. En net voor deze reden is de go-e wallbox Gemini flex een wallbox die in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan elk stopcontact thuis of op reis.

Steeds makkelijk en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je Mercedes S 450e L en het laden begint automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Mercedes S 450e L nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te reduceren wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Mercedes S 450e L overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes S 450e L

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.