Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes-Maybach S 580e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes-Maybach S 580e? Als je een laadpaal thuis laat installeren om je Mercedes-Maybach S 580e zo gunstig en makkelijk mogelijk te laden, dan wens je dat jouw lader voldoet aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het voordeligste tarief, de lader weet wanneer hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je wagen voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet wanneer er een teveel aan stroom aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen die energie zal gebruiken om jouw Mercedes-Maybach S 580e te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om jouw bestaande Mercedes-Maybach S 580e op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve laadpaal voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van laadpaal te wisselen op het moment dat je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Mercedes-Maybach S 580e opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle modellen van Mercedes-Maybach S 580e!

go-e lader Gemini Flex voor Mercedes-Maybach S 580e

De go-e lader Gemini flex is een gevorderde lader die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Mercedes-Maybach S 580e en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meerderheid van Mercedes-Maybach S 580e chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de keuze tot laden niet altijd present is. En exact voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een oplader welke in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je Mercedes-Maybach S 580e en het laden begint automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Wagens: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes-Maybach S 580e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Mercedes-Maybach S 580e overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats voorzien is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes-Maybach S 580e

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.