Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes GLE SUV 400e 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes GLE SUV 400e 4Matic? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je Mercedes GLE SUV 400e 4Matic zo kostenbesparend en snel mogelijk te laden, dan wil je dat je lader voldoet aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het beste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je wallbox weet als er een teveel aan stroom aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van de resterende stroom terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij louter die energie zal gebruiken om je Mercedes GLE SUV 400e 4Matic op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw bestaande Mercedes GLE SUV 400e 4Matic op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve wallbox voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van lader te veranderen wanneer je een andere elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen je Mercedes GLE SUV 400e 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste oplader op de markt voor alle wagens van Mercedes GLE SUV 400e 4Matic!

go-e Oplader Gemini Flex voor Mercedes GLE SUV 400e 4Matic

De go-e laadpaal Gemini flex is een hoogontwikkelde wallbox die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mercedes GLE SUV 400e 4Matic en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt verrijkt met verschillende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het merendeel Mercedes GLE SUV 400e 4Matic bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de gelegenheid tot laden niet altijd present is. En net voor deze reden is de go-e laadpaal Gemini flex een oplader die in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd eenvoudig en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je Mercedes GLE SUV 400e 4Matic en het laadproces start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Auto’s: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes GLE SUV 400e 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verminderen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Mercedes GLE SUV 400e 4Matic overal en altijd laden! De set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes GLE SUV 400e 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.