Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes GLE SUV 350de 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes GLE SUV 350de 4Matic? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Mercedes GLE SUV 350de 4Matic zo rendabel en eenvoudig mogelijk te laden, dan wil je dat je lader beantwoordt aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het voordeligste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw auto voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet wanneer er overtollige elektriciteit beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend deze energie gebruikt om je Mercedes GLE SUV 350de 4Matic te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw huidige Mercedes GLE SUV 350de 4Matic te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede wallbox voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van oplader te wisselen zodra je een andere auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je altijd je Mercedes GLE SUV 350de 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste oplader op de markt voor alle modellen van Mercedes GLE SUV 350de 4Matic!

go-e Oplader Gemini Flex voor Mercedes GLE SUV 350de 4Matic

De go-e wallbox Gemini flex is een geavanceerde oplader die ontwikkeld is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Mercedes GLE SUV 350de 4Matic en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het gros van Mercedes GLE SUV 350de 4Matic rijders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de kans tot laden niet altijd voorhanden is. En net voor deze reden is de go-e lader Gemini flex een oplader welke in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds makkelijk en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw Mercedes GLE SUV 350de 4Matic en het laden start automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Wagens: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes GLE SUV 350de 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verlagen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Mercedes GLE SUV 350de 4Matic overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes GLE SUV 350de 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.