Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes GLE Coupé 400e 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes GLE Coupé 400e 4Matic? Als je thuis een laadpaal wil zetten om je Mercedes GLE Coupé 400e 4Matic zo voordelig en makkelijk mogelijk op te laden, dan wil je dat je oplader beantwoordt aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het gunstigste tarief, de lader weet op welk moment hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet als er resterende elektriciteit is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende energie terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter deze stroom gebruikt om jouw Mercedes GLE Coupé 400e 4Matic op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om jouw huidige Mercedes GLE Coupé 400e 4Matic te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor je elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van lader te wisselen wanneer je een nieuwe auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Mercedes GLE Coupé 400e 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van Mercedes GLE Coupé 400e 4Matic!

go-e lader Gemini Flex voor Mercedes GLE Coupé 400e 4Matic

De go-e laadpaal Gemini flex is een geavanceerde wallbox die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Mercedes GLE Coupé 400e 4Matic en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het overgrote deel Mercedes GLE Coupé 400e 4Matic bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is onze go-e wallbox Gemini flex een lader welke in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd eenvoudig en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je Mercedes GLE Coupé 400e 4Matic en het laadproces begint automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes GLE Coupé 400e 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen automatisch te verminderen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Mercedes GLE Coupé 400e 4Matic overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er op dat moment voorzien is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes GLE Coupé 400e 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.