Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes GLE Coupé 350de 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes GLE Coupé 350de 4Matic? Als je een laadpaal thuis laat plaatsen om je Mercedes GLE Coupé 350de 4Matic zo voordelig en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat je oplader voldoet aan deze criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het voordeligste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet wisselen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw wagen altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet of er een overschot van stroom verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overtollige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen deze stroom zal gebruiken om jouw Mercedes GLE Coupé 350de 4Matic te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je bestaande Mercedes GLE Coupé 350de 4Matic op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende laadpaal voor jouw elektrische auto is passend voor alle merken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van oplader te wisselen als je een nieuwe elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Mercedes GLE Coupé 350de 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle wagens van Mercedes GLE Coupé 350de 4Matic!

go-e wallbox Gemini Flex voor Mercedes GLE Coupé 350de 4Matic

De go-e wallbox Gemini flex is een gesofisticeerde oplader die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Mercedes GLE Coupé 350de 4Matic en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het gros van Mercedes GLE Coupé 350de 4Matic eigenaar zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de kans om op te laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is onze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox die in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds simpel en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je Mercedes GLE Coupé 350de 4Matic en het laadproces start automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Wagens: De go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring volledig uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Mercedes GLE Coupé 350de 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te reduceren wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Mercedes GLE Coupé 350de 4Matic overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes GLE Coupé 350de 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.