Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes GLC Coupé 400e 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes GLC Coupé 400e 4Matic? Als je thuis een laadpaal laat plaatsen om je Mercedes GLC Coupé 400e 4Matic zo rendabel en simpel mogelijk te laden, dan wil je dat jouw wallbox voldoet aan deze criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het gunstigste tarief, de oplader weet op welk tijdstip hij moet omschakelen tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet als er resterende elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overtollige energie terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij enkel die energie zal gebruiken om jouw Mercedes GLC Coupé 400e 4Matic op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om jouw bestaande Mercedes GLC Coupé 400e 4Matic te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte oplader voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van lader te wisselen als je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Mercedes GLC Coupé 400e 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van Mercedes GLC Coupé 400e 4Matic!

go-e wallbox Gemini Flex voor Mercedes GLC Coupé 400e 4Matic

De go-e lader Gemini flex is een geavanceerde laadpaal die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mercedes GLC Coupé 400e 4Matic en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meeste Mercedes GLC Coupé 400e 4Matic rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd present is. En exact voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan eender welk stopcontact thuis of op uitstap.

Overal probleemloos en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met je Mercedes GLC Coupé 400e 4Matic en het laden begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes GLC Coupé 400e 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te reduceren als pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Mercedes GLC Coupé 400e 4Matic overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor drie diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er op dat moment voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes GLC Coupé 400e 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.