Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes GLC Coupé 300e 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes GLC Coupé 300e 4Matic? Als je een laadpaal thuis wil installeren om je Mercedes GLC Coupé 300e 4Matic zo winstgevend en snel mogelijk te laden, dan wil je dat jouw oplader tegemoet komt aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het gunstigste tarief, de lader weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet wanneer er een teveel aan energie verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze overtollige energie terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend die energie zal gebruiken om je Mercedes GLC Coupé 300e 4Matic te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw bestaande Mercedes GLC Coupé 300e 4Matic op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende laadpaal voor jouw elektrische auto is passend voor alle merken. Zo moet je binnen een aantal jaren niet van oplader te wisselen zodra je een nieuwe wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen je Mercedes GLC Coupé 300e 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Mercedes GLC Coupé 300e 4Matic!

go-e wallbox Gemini Flex voor Mercedes GLC Coupé 300e 4Matic

De go-e laadpaal Gemini flex is een hoogontwikkelde lader die bedacht is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Mercedes GLC Coupé 300e 4Matic en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meeste Mercedes GLC Coupé 300e 4Matic rijders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de kans om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is deze go-e lader Gemini flex een lader welke in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds eenvoudig en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je Mercedes GLC Coupé 300e 4Matic en het laadproces begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Mercedes GLC Coupé 300e 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Mercedes GLC Coupé 300e 4Matic overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes GLC Coupé 300e 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.