Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes GLC Coupé 300de 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes GLC Coupé 300de 4Matic? Als je thuis een laadpaal laat zetten om je Mercedes GLC Coupé 300de 4Matic zo gunstig en makkelijk mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw lader voldoet aan onderstaande voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het gunstigste tarief, de oplader weet op welk tijdstip hij moet overstappen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet of er resterende stroom aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende stroom terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend die stroom gebruikt om jouw Mercedes GLC Coupé 300de 4Matic te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om jouw huidige Mercedes GLC Coupé 300de 4Matic te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare lader voor je elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te wisselen op het moment dat je een nieuwe wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je steeds je Mercedes GLC Coupé 300de 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste wallbox op de markt voor alle modellen van Mercedes GLC Coupé 300de 4Matic!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes GLC Coupé 300de 4Matic

De go-e wallbox Gemini flex is een gevorderde oplader die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mercedes GLC Coupé 300de 4Matic en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meerderheid van Mercedes GLC Coupé 300de 4Matic eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de keuze om op te laden niet altijd present is. En net voor deze reden is deze go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal welke in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds makkelijk en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met je Mercedes GLC Coupé 300de 4Matic en het laadproces begint automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s: De go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes GLC Coupé 300de 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Mercedes GLC Coupé 300de 4Matic overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats voorhanden is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes GLC Coupé 300de 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.