Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes GLC 400e 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes GLC 400e 4Matic? Als je een laadpaal thuis wil plaatsen om je Mercedes GLC 400e 4Matic zo winstgevend en makkelijk mogelijk te laden, dan wens je dat jouw laadpaal beantwoordt aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het voordeligste tarief, de oplader weet wanneer hij moet overstappen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw voertuig altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet of er resterende energie voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige energie terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter die stroom gebruikt om je Mercedes GLC 400e 4Matic te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om je bestaande Mercedes GLC 400e 4Matic op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor jouw elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te wisselen indien je een andere elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen je Mercedes GLC 400e 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle auto’s van Mercedes GLC 400e 4Matic!

go-e wallbox Gemini Flex voor Mercedes GLC 400e 4Matic

De go-e lader Gemini flex is een gesofisticeerde lader die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mercedes GLC 400e 4Matic en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met verschillende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meeste Mercedes GLC 400e 4Matic chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is deze go-e lader Gemini flex een wallbox die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan elk stopcontact bij je thuis of op reis.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw Mercedes GLC 400e 4Matic en het laden begint automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Auto’s: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes GLC 400e 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

De go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te verkleinen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Mercedes GLC 400e 4Matic overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes GLC 400e 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.