Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes GLC 300e 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes GLC 300e 4Matic? Als je thuis een laadpaal laat installeren om je Mercedes GLC 300e 4Matic zo gunstig en simpel mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw lader tegemoet komt aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het zuinigste tarief, de laadpaal weet op welk moment hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet als er resterende elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij uitsluitend die stroom gebruikt om jouw Mercedes GLC 300e 4Matic op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om jouw huidige Mercedes GLC 300e 4Matic op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor je elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van oplader te wisselen indien je een andere wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Mercedes GLC 300e 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot beste oplader op de markt voor alle wagens van Mercedes GLC 300e 4Matic!

go-e lader Gemini Flex voor Mercedes GLC 300e 4Matic

De go-e wallbox Gemini flex is een gevorderde wallbox die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Mercedes GLC 300e 4Matic en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt verrijkt met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het overgrote deel Mercedes GLC 300e 4Matic rijders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd present is. En net voor deze reden is onze go-e lader Gemini flex een wallbox die in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan ieder stopcontact thuis of op reis.

Overal eenvoudig en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Mercedes GLC 300e 4Matic en het laden begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes GLC 300e 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te verminderen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Mercedes GLC 300e 4Matic overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes GLC 300e 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.