Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes GLC 300de 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes GLC 300de 4Matic? Als je bij je thuis een laadpaal wil zetten om je Mercedes GLC 300de 4Matic zo rendabel en simpel mogelijk te laden, dan wens je dat je wallbox tegemoet komt aan volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het beste tarief, de lader weet wanneer hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet of er resterende stroom is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige energie terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij enkel deze energie gebruikt om je Mercedes GLC 300de 4Matic te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om jouw huidige Mercedes GLC 300de 4Matic te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende lader voor jouw elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo dien je binnen verscheidene jaren niet van wallbox te wisselen als je een andere wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Mercedes GLC 300de 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste oplader op de markt voor alle modellen van Mercedes GLC 300de 4Matic!

go-e wallbox Gemini Flex voor Mercedes GLC 300de 4Matic

De go-e oplader Gemini flex is een vooruitstrevende lader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Mercedes GLC 300de 4Matic en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het merendeel Mercedes GLC 300de 4Matic rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de kans tot laden niet altijd beschikbaar is. En precies hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een wallbox welke in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds simpel en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Mercedes GLC 300de 4Matic en het laden start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Wagens: De go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomstoring volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes GLC 300de 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te verkleinen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Mercedes GLC 300de 4Matic overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes GLC 300de 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.