Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes GLA 250e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes GLA 250e? Als je bij je thuis een laadpaal wil zetten om je Mercedes GLA 250e zo gunstig en makkelijk mogelijk te laden, dan wens je dat jouw laadpaal tegemoet komt aan enkele criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het beste tarief, de lader weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet wanneer er resterende energie is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende energie terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen die energie gebruikt om je Mercedes GLA 250e te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om jouw huidige Mercedes GLA 250e op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van lader te veranderen op het moment dat je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal meenemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds je Mercedes GLA 250e opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 verkozen tot beste laadpaal op de markt voor alle modellen van Mercedes GLA 250e!

go-e lader Gemini Flex voor Mercedes GLA 250e

De go-e laadpaal Gemini flex is een hoogontwikkelde wallbox die gemaakt is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mercedes GLA 250e en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de grootste groep Mercedes GLA 250e bestuurders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de optie om op te laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is deze go-e lader Gemini flex een laadpaal welke in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Overal probleemloos en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Mercedes GLA 250e en het laadproces start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Auto’s: Onze go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes GLA 250e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verlagen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Mercedes GLA 250e overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes GLA 250e

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.