Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes E 400e 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes E 400e 4Matic? Als je thuis een laadpaal wenst te zetten om je Mercedes E 400e 4Matic zo winstgevend en snel mogelijk te laden, dan wil je dat je wallbox beantwoordt aan enkele condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het gunstigste tarief, hij weet op welk moment hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet als er een teveel aan elektriciteit verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende stroom terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij louter die stroom gebruikt om je Mercedes E 400e 4Matic te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om je bestaande Mercedes E 400e 4Matic te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede wallbox voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van lader te veranderen zodra je een andere elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Mercedes E 400e 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 verkozen tot beste laadpaal op de markt voor alle modellen van Mercedes E 400e 4Matic!

go-e wallbox Gemini Flex voor Mercedes E 400e 4Matic

De go-e lader Gemini flex is een geavanceerde laadpaal die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Mercedes E 400e 4Matic en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het merendeel Mercedes E 400e 4Matic chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de optie om op te laden niet altijd beschikbaar is. En exact hiervoor is deze go-e laadpaal Gemini flex een lader die in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd probleemloos en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw Mercedes E 400e 4Matic en het laadproces begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes E 400e 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verminderen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Mercedes E 400e 4Matic overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd laden, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment voorzien is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes E 400e 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.