Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes E 300e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes E 300e? Als je bij je thuis een laadpaal wil installeren om je Mercedes E 300e zo zuinig en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw lader beantwoordt aan enkele condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het beste tarief, de laadpaal weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet als er een overschot van stroom is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende energie terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij louter die elektriciteit zal gebruiken om jouw Mercedes E 300e te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om je huidige Mercedes E 300e te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van lader te wisselen indien je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen je Mercedes E 300e opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle wagens van Mercedes E 300e!

go-e Oplader Gemini Flex voor Mercedes E 300e

De go-e oplader Gemini flex is een gevorderde laadpaal die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mercedes E 300e en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de grootste groep Mercedes E 300e chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de kans tot laden niet altijd beschikbaar is. En precies hiervoor is deze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox welke in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Steeds eenvoudig en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw Mercedes E 300e en het laden start vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes E 300e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te reduceren als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Mercedes E 300e overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er op die plaats beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes E 300e

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.