Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes E 300e Estate?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes E 300e Estate? Als je een laadpaal thuis wil installeren om je Mercedes E 300e Estate zo winstgevend en makkelijk mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw lader beantwoordt aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het beste tarief, de oplader weet tijdens welke periodes hij moet omschakelen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je wallbox weet als er een overschot van stroom aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van de overtollige stroom terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij enkel deze stroom gebruikt om je Mercedes E 300e Estate te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om jouw bestaande Mercedes E 300e Estate op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte laadpaal voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo moet je binnen enkele jaren niet van oplader te veranderen als je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Mercedes E 300e Estate opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 bekroond tot beste oplader op de markt voor alle wagens van Mercedes E 300e Estate!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes E 300e Estate

De go-e lader Gemini flex is een gevorderde wallbox die ontworpen is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Mercedes E 300e Estate en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Mercedes E 300e Estate rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de keuze om op te laden niet altijd voorhanden is. En precies hiervoor is deze go-e lader Gemini flex een wallbox die in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds simpel en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw Mercedes E 300e Estate en het laden start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Auto’s: De go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes E 300e Estate nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te verlagen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Mercedes E 300e Estate overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kunt u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er op dat moment voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes E 300e Estate

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.