Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes E 300e All Terrain?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes E 300e All Terrain? Als je een laadpaal thuis wenst te zetten om je Mercedes E 300e All Terrain zo rendabel en makkelijk mogelijk te laden, dan wens je dat jouw lader beantwoordt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het zuinigste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet of er overtollige stroom voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overtollige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit zal gebruiken om je Mercedes E 300e All Terrain te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je huidige Mercedes E 300e All Terrain te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van lader te wisselen als je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Mercedes E 300e All Terrain opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Mercedes E 300e All Terrain!

go-e wallbox Gemini Flex voor Mercedes E 300e All Terrain

De go-e wallbox Gemini flex is een geavanceerde oplader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Mercedes E 300e All Terrain en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meerderheid van Mercedes E 300e All Terrain bestuurders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de kans om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een wallbox die in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan eender welk stopcontact thuis of op reis.

Steeds makkelijk en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met je Mercedes E 300e All Terrain en het laadproces start automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Auto’s: Deze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomstoring geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Mercedes E 300e All Terrain nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Mercedes E 300e All Terrain overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kunt u uw elektrische auto altijd en overal laden, desondanks wat voor stopcontact er voorzien is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes E 300e All Terrain

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.