Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes E 300e 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes E 300e 4Matic? Als je een laadpaal thuis wenst te plaatsen om je Mercedes E 300e 4Matic zo gunstig en makkelijk mogelijk te laden, dan wil je dat jouw oplader tegemoet komt aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het beste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet of er resterende energie beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige stroom terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit gebruikt om je Mercedes E 300e 4Matic te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om je huidige Mercedes E 300e 4Matic te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van laadpaal te wisselen als je een andere elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Mercedes E 300e 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 bekroond tot beste laadpaal op de markt voor alle modellen van Mercedes E 300e 4Matic!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes E 300e 4Matic

De go-e laadpaal Gemini flex is een vooruitstrevende wallbox die bedacht is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Mercedes E 300e 4Matic en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meerderheid van Mercedes E 300e 4Matic rijders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de gelegenheid tot laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is deze go-e lader Gemini flex een oplader die in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan eender welk stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds eenvoudig en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je Mercedes E 300e 4Matic en het laden begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische auto’s zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Mercedes E 300e 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Mercedes E 300e 4Matic overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes E 300e 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.