Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes E 300de Estate 4Matic?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Mercedes E 300de Estate 4Matic? Als je een laadpaal thuis wil installeren om je Mercedes E 300de Estate 4Matic zo gunstig en makkelijk mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw lader beantwoordt aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het zuinigste tarief, de lader weet wanneer hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je auto altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet of er een teveel aan elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij enkel die elektriciteit gebruikt om je Mercedes E 300de Estate 4Matic te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om je huidige Mercedes E 300de Estate 4Matic te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare laadpaal voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van laadpaal te veranderen op het moment dat je een andere elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Mercedes E 300de Estate 4Matic opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van Mercedes E 300de Estate 4Matic!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Mercedes E 300de Estate 4Matic

De go-e wallbox Gemini flex is een geavanceerde laadpaal die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Mercedes E 300de Estate 4Matic en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het overgrote deel Mercedes E 300de Estate 4Matic chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de optie tot laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is de go-e wallbox Gemini flex een wallbox welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Overal makkelijk en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Mercedes E 300de Estate 4Matic en het laden begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Mercedes E 300de Estate 4Matic nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te verlagen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Mercedes E 300de Estate 4Matic overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes E 300de Estate 4Matic

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.