Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Mercedes E 300de All Terrain?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Mercedes E 300de All Terrain? Als je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Mercedes E 300de All Terrain zo zuinig en simpel mogelijk te laden, dan wens je dat je lader tegemoet komt aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het beste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet veranderen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet wanneer er een teveel aan stroom verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overtollige energie terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij enkel die energie zal gebruiken om jouw Mercedes E 300de All Terrain te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om jouw bestaande Mercedes E 300de All Terrain te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende wallbox voor jouw elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van lader te wisselen indien je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Mercedes E 300de All Terrain opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle wagens van Mercedes E 300de All Terrain!

go-e Oplader Gemini Flex voor Mercedes E 300de All Terrain

De go-e lader Gemini flex is een hoogontwikkelde lader die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Mercedes E 300de All Terrain en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meeste Mercedes E 300de All Terrain bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is onze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox welke in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd simpel en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Mercedes E 300de All Terrain en het laden begint automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroompanne totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Mercedes E 300de All Terrain nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te verminderen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Mercedes E 300de All Terrain overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er op die plaats beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Mercedes E 300de All Terrain

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.